Öka intäkterna och få fler nöjda kunder.

Öka din försäljning genom bättre kontroll av ditt sortiment och lager samt överblick över kedjans butiker.

Få avgörande insikter och beslutsunderlag från redan existerande data. Var du än befinner dig, i realtid.

ZOINED Analytics är ett molnbaserat realtids-, plug and play, analysverktyg för Retail, Restaurang och Grossister. Få de insikter och beslutsunderlag ni behöver för att kunna fatta avgörande beslut i er verksamhet på mobil, dator och platta, varsomhelst, närsomhelst.

Genom en redan existerande integration med Retail Management Hero kan ni vara igång med Zoined Analytics inom 24 timmar. Att komma igång är enkelt och kräver ingen investering eller IT-projekt. Användare av RMH erbjuds en 30 dagars provperiod med egen data helt utan kostnad eller andra förpliktelser!

Zoined data

Med Zoined kan ni bland annat analysera butiker, säljpersonal, leverantörer, produkter, kampanjer och kunder med interaktiva dashboards, rapporter och automatiserade email. Integrera med ytterligare verksamhetssystem och få möjlighet att optimera besökskonvertering eller personalkostnad i relation till försäljning.

Zoined Analytics för framåtblickande handlare

Utvecklingen går mot mer digitalisering, ökande komplexitet och snabbare beslut. Med Zoined Analytics sammanställs all relevant data i färdiga dashboards, rapporter och KPI i ett visuellt, interaktivt och mycket användarvänligt gränssnitt. Agera direkt på fakta och öka försäljning och optimera bemanning, sortiment, lager och kampanjer. Zoined är till för alla i organisationen, butikspersonal såväl som VD. Med skräddarsydda insikter för alla i organisationen frigörs kraft och kreativitet när alla kan se hur deras verksamhet prester, hur den bidrar till företagets framgång, och hur den kan utvecklas.

Skoaffär kundservice.

Med automatiserade email-rapporter kan också leverantörer hållas uppdaterade om hur just deras produkter presterar och bli mer engagerade i er framgång.

Spendera ingen mer tid på manuell rapportering, låt Zoined göra arbetet åt er genom att samla all data snabbt och enkelt och presentera den i era verksamhetsrapporter.

Personer som står vid en kassa och diskuterar.

Säsongsmodellering av efterfrågan gör det möjligt att hantera korta och långa ordercykler och identifiera säljtrender så tidigt under säsongen att korrigerande åtgärder hinner ge ett positivt resultat. Så att du kan vara förberedd och reagera och agera i takt med marknaden och snabbare än konkurrenterna.

Prova Zoined i 30 dagar utan kostnad och upptäck hur du kan ta din verksamhet till nästa nivå!